Friday, July 29, 2011

Kelahiran Semula

- edisi emas -

Assalamualaikum semua...

Haa...jangan terkejut..tutup mulut tu! masuk tikus kang..

Setelah hampir 2 bulan blog ni tak aktif, hari ni sy mengumumkan utk membuat kemunculan semula emynurqaseh! suka tak? suka tak? emm..ni semua kerana peminat-peminat..ramai yg request jgn deactivate kan blog ni..ada jugak yg ugut nak bunuh diri kalau blog ni di'deactivate'kan..lalu sy dgn rasa rendah hati menunaikan permintaan anda semua..

Terima kasih kpd para peminat yg tak henti-henti memberikan sokongan dan cadangan utk kemajuan blog ni..

Kali ni sy akan cuba bawakan konsep yg baru dalam penulisan blog ni..insyaAllah akan lebih bermanfaat dan berguna utk semua pembaca..khususnya peminat-peminat tegar emynurqaseh.blogspot...

Sy harap sokongan daripada anda semua tak terhenti setakat ini shj..teruskan membaca dan menelek segala yg ada dlm ni..kalau ada info-info yg berguna, sebarkanlah..dapat pahala tau! Jgn segan silu jugak utk memberi komen atau pendapat..ala senang je, bkn susah sgt pun..klik je comments dan taip lah...xde nye nak kena taip kod yg menyusahkan tu... ;)

Macam biasalah, kalau ada apa-apa nak share voice it out kat ruangan Shout! tu..hehe ;p

Peace!

5 comments:

zUlaikha rAzak said...

hahahahahah..dah kenape skrg belog makin cun nih?????waaaaaaaa..mak jelex lah nyah..
ntw..welkem back to our world..:DDDDD

aishah rahman said...

eh eh eh..sila la komen kat belog i jgak..xde kena type kod jgak tau..cer try..hehe..

welcome back..yepi..yepi...makin cun ni apa rhsia kjyaan..

cT_nuRizZaTi said...

emmon..!!!! kemana ko menghilang ha..??? btw~org giler mane yg nk bunuh diri 2..??? hehehe~=)

emynur said...

kak zatie!! x hilang pon..ade jek kat cni..hehe
ntah la..x smpat lak nk inteview org tu...haha

emynur said...

zula & shah..trime kaseh ats sokongan yg di beri..belog harus cun mcm tuan die..erkk?? haha
-.-"

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails