Thursday, February 10, 2011

Saya dah kembali

Assalam..

Alhamdulillah, setelah hampir 2 bulan dipublish, akhirnya post "Pelamin Angan ku Musnah" berjaya menakluki carta minggu ni..hehe..tahniah! harap lebih ramai lagi pembaca blog ni..

Ok statement di atas takde kena mengena dgn tajuk kita pd hari ni..

Apa yg dah kembali..??

Tak ingin ku mencari tak pula ku mengundang..

Yang pertama, saya dah kembali ke arena blogging..dah lama rasanya tak blogging..kesibukan yg amat sangat membuatkan tak sempat nak update blog dgn cerita-cerita atau story-story yg menarik..walaupun kadang-kadang macam syok sendiri je..yelah, siapalah yg nak baca blog ni kan..apa lg nak mengomen..tp tak apa, tu semua tak melunturkan semangat untuk terus blogging..hmm~

Kedua, lab report dah kembali..kali ni penuh dramatik dan gimik..dihiasi pula dgn aksi-aksi mendebarkan..prognosis awal, lab report kali ni lebih menggerunkan daripada sem lepas..

Ketiga, case study kembali lagi dgn tajuk kali ni "The Algebra Teacher's Absence" untuk urinary system..masa untuk kembali duduk semeja dgn team brainstorm..haha

Keempat, midsem test..marathon test bermula daripada 13 Feb. - 1 Mac..

Ok kalau kita gabungkan faktor lab report, case study dan midsem test, apa prognosis anda dlm jangka masa sebulan??

Fikir-fikirkan......

1 comment:

[i.dont.know.who.i.am] said...

severely poor prognosis...sadly to say...anda dpt hdup utk sebulan je..hik2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails