Thursday, December 8, 2011

Final Exam dah datang !

Jadual Final Exam Sem 5 baru dikeluarkan....

Tadaaa !!!

2/1/2012 - Developmental Psychology
4/1/2012 - Immunology
5/1/2012 - PPM
8/1/2012 - Biostatistics
9/1/2012 - Medical Nutrition Therapy II
10/1/2012 - Research Methodology
11/1/2012 - Pharmacology

Sederet tu non-stop dan takde gap pun !! Memang sentap !!

Exam 3 miggu diorang compress jadi 2 minggu je..adakah diri ini robot??

Sure lah 2 minggu tak tidur malam...mata pun dah jadi panda..emm mungkin jugak zombie..bukan nak kata apa, tp SPM pun ada gap..ini kan pulak killer subject semua...

Nak buat mcm mana, pasrah dalam kepiluan je lah..

/// yang penting, sistem pendidikan negara sekarang semakin tunggang-langgang
tengok je lah apa hasilnya 10-20 tahun akan datang // sekarang pun ranking IPT di Malaysia untuk universiti terbaik dunia pun semakin merudum // yang meningkat adalah index rasuah ///

1 comment:

Qaseh Puteri said...

biase la tu..politik..mmg nyusahkan org..

pape pn, wat yg terbaek ye awk..study dri skrg..u can do it..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails