Saturday, May 8, 2010

Cahaya di Hujung Jalan

dikesempatan ini, sy ingin mengucapkan selamat study dan good luck kepada rakan-rakan medic udm yang masih berjuang study bermati-matian untuk menghadapi exam end of module & final exam 2 minggu lagi....

sy doakan korang semua lulus final exam n tak ada yg terkandas di tebing muara...haha...

walaupun kita jauh di mata, tetapi di hati ini tetap terkenangkan korang...haha...jiwang sgt ni....sebenarnya nak cakap sy dah habis exam dan sedang bersenang-lenang di rumah...tidur dengan comforter yg tebal di musim hujan ni....hmm...harap dapat kongsi saat-saat ni dengan korang....ngahaha~ (gelak jahat..)

study molek-molek....jangan main-main....good luck then!!!

pesanan khas penaja kepada mereka yang terpilih:

anaman...kurangkan gelak ko....bising orang lain nak study...diam-diam sudah...haha
joe...sudah-sudah la online...study pulak nak exam ni...si dia takkan lari ke mana...hehe...

sorry abg sari, aku rembat gambar ko..hihihi

special wish to:

joe, anaman, nashy2, mushimarou, saufiq, abg sari, acap, daniel, hairi, shimon, irsyad, ricky, kimon, jannz, kak afy, ainy, kak zaty, kak aza, kak nitty, bupha n semua student medic udm...

4 comments:

republic of CENDOL said...

sungguh bahgie daku mendengar ayat2 diatas...
walaupown pada dasarnya agak panas utk diterima
tp saya redha....

hashimi said...

terima kasih emy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sgt2 terharu!!!!!! dah dekat sejam aku menanges ni,tp air mata stil x renti2 kuar....syg emy!

emy!- tdo la byk2...nanti...bkn stkt kerusi je patah...hahahaahaa.....

thnks emy,doakn kitaorg...t ak jmpa lectrer2 dietetik,aku pjuk diorg kasi ko dean list ek....bole???

emynur said...

ROC: terimalah kenyataan...walau payah..walaupun perit, hadapilah dgn tabah..hahaha..

shimon: aku lg t'haru bce komen ko..uhuk3...tp aku ske ayt ko yg last tu..haha...like3...bole3...

Afyfa said...

huhu emy.. terharu..~~~ nampk sgt dah windu walaupun bru blek kan.. lg satu.. slh ejaan ko tu.. patutnye addeq afy ... huhuhhuuuh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails